hejhejhejhejhejhejhej......

det har vart en slapp dag i skolan idag, men ändå så himmla seg eftersom vi gick till 20över3. men nu är det inte mycket tid kvar tills valen till gymnasiet ska vara klara. men jag har iallafall valt samhäll-ekonomi, sen op-hel. fast det andra valet är rätt ovärt eftersom jag vet att jag kommer in på mitt första men aja. det ser ju ut som att jag får tillbringa mina tre nästaa år med snyggingarna paulina&line. hjärtapådet.
nu blir det snart träning, men först kika handbollen på tv:n med min familj för dom tycker nämligen att jag har blivit så osocial och bara sitter vid datan, de värsta är att det faktsikt kanske ligger någonting i det.

om några dagar nu åker min victoria till thailand i 18 dagar, jag kan ju inte säga att jag inte är avundsjuk för det är JAG! det vore inte fel att åka iväg nu faktiskt. men en sak jag vet är att jag kommer sakna henne så mycket. för jag spenderar ju de mesta dagarna varje vecka med att leka med dig dinfis, aja jag hoppas att du får det super bra iaf. pusspådig:*

nejjj, nu ska jag kika handbollen ha det bra , ciaoooooo/ Iiiiiiiii
((har jag sagt hur mycket jag saknar sommaren annars?))