2013

Januari börjar året...
 
Efter en helt magisk nyår hade vi en super mysig nyårsdag. Alla nya och gamla ansikten vi träffat under nyårsafton hade bakis häng på gansika hos Nettan och Jonte. Året kunde inte börjat bättre! 
Jag fick sedan erbjudande om att börja jobba på andra ställen inom jobbet och tog självklart chansen. Månaden januari gick hisskeligt fort som den alltid gör varje år. 

Jag tog även ett sjukt sorgligt farväl av mitt käre jobb på Njuta i hjo, och fortsatte endast på Ica i Tibro. Väldigt jobbigt när man jobbat på ett och samma ställe nästan i fem år...
 
 
 
Februari kommer näst....
 
Jadu Ida. Här hände det nog inte allt för mycket i ditt liv. Förutom sjukt mycket jobb, handbolls träningar. Sjuk spårade utgångar med tjejerna och hemskt mycket mys i både källaren på Rosenberg och i kohagen och i Lisens stuga. Vi var även på Gustav malms o.co 25 årsfest med temat balmaskerad, vilket var en kväll jag aldrig kommer glömma. Nya bekantskaper och intryck som klammrade sig fast i lilla hjärtat.
 
 
Mars April har knopp i håret...
 
I mars och april jobbade jag ihjäl mig. Men inte stängde jag ute det kära nattlivet på helgerna och mina fina vänner. Utan det var fullt ös hela tiden. I mars åkte jag, Lois och Fia upp till Sthlm och gick på mello finalen. Herrejesus vilken kväll. Det var inte tråkigt de ni.
 
 
Jag firade min första påsk hemma på hur många år som helst. De senaste åren har jag alltid firat min påsk i danmark på helt klart världens roligaste handbollscup. Men detta året var jag hemma med världens bästa vänner. Började hemma hos Räkan och sedan vidare ut. Som alla säger, vilket drag de var. Helt sjuk!
 
Sen i april var jag och jack på Ledin. Haha glömmer det aldrig. Vi hade tänkt att för en gång skull vara lite romantiska hela dagen, men icke. Det sluta med en sjukt snabb och stressad tripp till ikea för att endast lämna tillbaka en grej. Hem fort till skövde, fick köra en drive in på donken och slänga i oss maten. Sedan stressa ner till taxin och iväg så vi precis hann i tid tills de börja.. Efter Ledin åkte vi till Robbans gamla lägenhet mitt i stan och hade en av de roligaste förfesterna någonsin och sedan utgång. Vilken romantisk dag haha. Men bra blev den! 
I slutet av april åkte jag och Louise ännu en vända till stor staden och hängde med Bieber en kväll. Vilka belibers vi är alltså. Jag dör så bra han var.
 
 
Maj & Juni blommar mest....
 
I maj jobbade jag gärnet och våren började titta fram. I början av juni åkte vi till mitt älskade Götalaborg och hade en awesome helg med summerburst, tjejjer, pojkar, vin och kom i sängs tidigt på morgonkvisten. Precis så det ska vara! Längtar redan tills nästa år igen. 
På midsommar åkte Jack och endel av mina tjej och killkompisar över till Öland för att fira midsommar. Men som vanligt jobbade jag och kom tyvärr inte loss att va med hela veckan. Men en dag fick jag allt, och de var ju som tur var själva midsommarafton. Själva resan från Skövde central till Ölandsstugan var ett helt kapitel för sig. Herregud snacka om living on the edge. Som tur var, var min mamma o. co lite längre upp på öland så jag åkte inte till Öland för en dag bara utan spenderade sedan hela midsommarhelgen uppe hos dem och åkte hem på måndagen. Sen var det back to work! 
 
 
 
 
Juli Augusti ååååck september härlig sommar är det då.....
 
I juli jobbade jag också sjukt mycket, men sista veckan anknytnade till första veckan i augusti åkte jag iväg med mamma o.co till mamutlar en vecka. Det var otroligt skönt! Befann mig även självklart på husaren alla lördagar i månaden.
 
I augusti jobbade jag ingenting och shoppade alldelles för mycket och spenderade på tok för mycket pengar. Min absolut bästa vän Louise gick och blev gammal, hela 20 år. Det firade vi med buller och bång. I födelsedags present av mig förutom hisskeligt mycket choklad och alkohol fick damen Axwell i sthlm. 
Så i slutet av augusti åkte jag, Louise, Jack och Eric upp till Sthlm och såg en av de bästa djs i hela världen. Han rockade totalt! Eller mosade kanske jag måste säga.
 
 
 
I september började jag så småning om jobba lite mera igen. I slutet var de dags för vår årliga släkt kräft/surströmmings skiva med pappas släkt. I år fick vi två nya ansikten, Jack och Jonas. Vilket släkten självklart tyckte var ooootroligt kul!
 
 
Men oktober å november å december är så grååååååååååå......
 
I Oktober blev en av de månader jag jobbade mest på hela året. Jag fyllde hela 20 år och fick inta systemet. Hade ett litet smått halloween party här på Rosenberg för alla mina närmsta puddingar. 
 
Den 21 november åkte jag och Louise till thailand i 3 veckor. Det var nog det bästa jag gjort på hela 2013. Vi hade dock otur med vädret. Men vilket land, vilken miljö, vilka människor, vilken fest, vilket paradis, VILKET IDA MALIN JARLHED SANDSTRÖM LAND!!!
 
I december jobbade jag lite innan jul när jag kom hem, firade sedan jul med mina nära och kära. De enda som kan va livat under jul var väl att jag fick punktering på julafton och att juldagen var fantastiskt bra. Annars var allt så lugnt och skönt.
Vår nyårsafton i år tillbringades i en lada ute i hentorp som Partik och Olivia hade gjort om så himla fin. Knutas hade lagat otroligt god 3 rätters. Tiden bara rusade iväg och det blev dans hela natten lång och jag fick äntligen en riktig nyårspuss av någon jag älskar.
 
Nyår var ändå lugn och sansad vilket var ett bra avslut på mitt sjukt stressiga 2013. 
 
Jag sammarfattar mitt 2013 som ett år då jag stressade ihjäl mig, men hittade på och hann med väldigt mycket. Försökte hinna med att träffa alla mina fina vänner, men tyvärr fått inse att man inte hinner med allt och alla. Det gör så ont att säga och behöva erkänna för sig själv men hur jag än bar mig åt så kände jag ändå inte att jag räckte till. Var kär, var ledsen, var lyckling och olycklig men mesta dels fruktansvärt glad och förväntansfull och spänd för nästa grej jag skulle hitta på. 2013 var ett mellan år i mitt liv, men som jag ändå tog vara på och gjorde de så bra de bara kunde bli. 
 
2014 är ett år som kommer förändra mitt liv. Det vet jag, frågan är bara hur. Den som lever får se, och det är vad jag ska göra. Leva till fulla muggar! Det var min lilla resume för denna gången. Så får vi se när vi ses igen. Kanske nästa år igen haha, nightyyyyy felllllaaawwwwwss ♥