Måndag, bildbomb

 
I fredags hade jag en heldag med bästa nettan innan jag jobbade stägning. Efter det chillevippade jag förbi en gammal kompis som hade dragit ihop alla från vårt tibban gäng vi alltid umgicks med förr. Så husfest, gamla godingar, djupa diskussioner, dans och vattenpipa avslutades min fredag med. Lördagen började med jobb och på kvällen firade vi finaste pinglan Amanda och slutade med utgång och en hejdundrans bra nattroadtrip haha. Ja ja var nykter hela helgen och jag hade roligare än alla andra på husaren tillsammans i lördags. Så det så!
 
I söndags firade vi världens bästa mamma, Malin Sandström, min mamma. Sen jobbade jag stägning. Score för money. Idag började jag min dag på rehancenter och sen världens super frulle med min bästa sambosärbo!
 
Låter detta bli till en tradition. Jobbar stägning varje måndag och nu ligger jag här i sängen med varma mackor och oboy. Även fast jag är själv och sover själv inatt, kommer jag somna med ett stooooort leende på läpparna. Min helg har vart magisk och helgen som kommer är Ida Jarlheds höjdpunkt på hela året SUMMERBURST! Det är verkligen det roligaste jag vet.