What a night


Dopet gick super bra
, walle var så snäll så och pappa skötte sitt jobb längst fram som gudfader kanon. Sen var det bara plattan i bott för att fira jonatan adjös från tibro. WE GONNA MISS YOU!! Kvällen blev helt guld och jag hade hur kul som helst, med många gamla ansikten som man inte träffat på år.


Söndagen tog mig tidigt upp till Göteborg med mina fina vänninor. Lite shopping, prat,mys och till sist rix fm festival bjöd dagen på. Har helt av glömt bort min alldelles egna Erik. Jag man hade ju sina flickidoler och han föll jag för direkt, så helt plötsligt stod han på scenen i söndags, jag kunde ju inte annat än att klicka med kameran direkt!!!!

Nu sitter jag här har träningsvärk och är skit nervös över vad som komma skall, plus att man ska tillbaka till den så underbart roliga skolan imorgon. Men jag får se det positivit, sista året, studentFESTERNA, studenten, balen.... Åhh jag vill jag vill, låt detta året gå fort :) Nu måste jag verkligen hoppa i sängs, ska ju upp om några få timmar bara. Hoppas ni hade en kanon helg för det hade jag, puss och kram