Måndag, njuter av mina lediga dagar från jobbet.

Nu sitter jag här redo och klar för att åka upp till hörnebo ip och ha en så kallar ""latch träning"". Ska bli grymt slappt med tanke på helgen, vi började cupen skit bra. Sen slutade de med att vi åkte ut i kvartsfinal mot asplund, men dom var faktiskt riktigt bra och vann hela cupen.  Men vi är bäst ändå brudar!

Igår spelade jag matchen som vi förlorade med 3-0 och på så sätt åkte ut, hem en snabbis sen i rusande fart ner till örlen med paulina blåders störtsköna pappa.
Vi började pressa lite smått vid palaya del örlen, men jag och pallis kännde att de inte var våran grejj riktgit. Så vi tog våra saker gick och köpte mat och sen ut på äventyr.
Vi gick igenom brännäsler snår med handdukar virade runt benen, ut på åkrar och gud vet vad, förbi Pallis blivande hus och så småningom kom vi fram till en sjukt liten fin stuga inte alls långt från vattnet som självklart var Pallis sommarstuga. Men där varade vi inte länge, slängde alla saker och stack ner till vattnet och började pressa på direkten.
Tack för en mysig dag flickor.

På kvällen blev de de efterlängtade kvällspromenaderna med victoria och louise, men stötte på några coola grabbar och hängde på dem en stund. Väl hemma vid halv 4 på morgonen så somnade jag rätt gött med victoria vid min sida (y)
Så morgonen idag var helt katastofalt seeeeeg.

Nej nu är de dags för träning, sen är jag självklart lika spontan som vanligt och får se vad som händer.
Glassalugnt, have a nice night
Tjingeeeling///

I D A J A R L H E D